Diensten

Hier mag je me zelfs voor wakker maken!
 
 

(Her)schrijven of vertalen van teksten

Misschien herken je het wel. Je start met een blanco scherm, en na 10 minuten is het scherm nog steeds blanco. Je hebt enorm veel ideeën, maar weet niet goed hoe je deze om moet zetten naar tekst. Als freelance tekstschrijver, copywriter en storyteller help ik je graag met al jouw teksten. Denk daarbij aan:
• teksten voor je website
• blogartikelen
• vacatureteksten
• advertorials
• referentiecases
• landingspage
Weten of mijn schrijfstijl bij jou past? Check dan even mijn portfolio!


SEO teksten

Het liefste sta je zo ver mogelijk bovenaan in de zoekmachines. Jouw potentiële klanten zoeken immers in 90% van de gevallen via internet naar een product of dienst. En dan wil je natuurlijk wel dat ze bij jou uitkomen, niet bij je concurrent. Goede SEO teksten zijn dus erg belangrijk. Daar ondersteun ik je graag in.
Bij het schrijven van SEO teksten houd ik rekening met zowel de zoekmachine als de lezer. Samen gaan we kijken welke content bij jouw doelgroep past en welke zoekwoorden ze gebruiken om jouw bedrijf en producten te vinden. Daarna bekijken we welk type tekst past bij jouw doelgroep. Bijvoorbeeld blogs en artikelen of juist conversiegerichte of landingspagina’s. Ik schrijf vervolgens de juiste informatieve en effectieve SEO teksten aan de hand van de jongste SEO criteria. Jouw resultaten? Een betere vindbaarheid, meer websitebezoekers en een hogere conversieratio.

Website of webshop laten bouwen

WordPress met WooCommerce

Een website bouwen kan een hele klus zijn. Vooral als je er niet zo in thuis bent. Misschien kies je er in eerste instantie voor om het bouwen van je website niet uit handen te geven, omdat het te veel geld kost. Maar als je eenmaal bezig bent ga je misschien toch twijfelen. Ziet het er wel goed uit? Ben ik wel goed vindbaar in de zoekmachines? En is alle informatie wel te vinden op jouw website?
Jouw toekomstige website bouw ik in WordPress, waardoor je deze makkelijk zelf aan kunt passen. Twijfel je of je dat gaat lukken? Dan kun je bij mij ook een workshop werken in WordPress boeken, waarbij ik je in een ochtend of middag uitleg hoe je zelf dingen kunt aanpassen aan je website.